Calcifit Active

Calcifit Active

Ca

Cu

Mg

Mn

C+

Ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvointiin; auttaa jaksamaan

Calcifit Active on monipuolinen ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvoinnin tueksi. Calcifit Active sopii kalsiumlisäksi aikuisille tukemaan aktiivista elämää, lisäämään energisyyttä ja vähentämään uupumusta.

Luuston kannalta tuote sisältää kolme luustoa vahvistavaa ravintoainetta, kalsiumia, magnesiumia ja mangaania. Niiden lisäksi ravintolisässä on C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston normaalia toimintaa varten.

Magnesium ja kalsium tukevat lihasten hyvinvointia, ja kupari, mangaani, magnesium ja C-vitamiini tukevat energisyyttä ja vähentävät väsymystä ja uupumusta.

Annostelu

Annostelu: 1–2 tablettia vuorokaudessa.

Mikäli saat osan päivittäisestä kalsiumista ravinnosta – käytät esimerkiksi jonkin verran maitovalmisteita tai kalsiumilla rikastettuja valmisteita –, yksi (1) tabletti päivässä riittää.

Kaksi (2) tablettia päivässä vastaa koko kalsiumin päivittäistä tarvetta.

Päivittäinen saantisuositus

Calcifit Active -ravintolisän sisältö ja vertailu päivittäiseen saantisuositukseen**:

1 tabl 2 tabl
Kalsium 400 mg (50 %**) 800 mg (100 %**)
Magnesium 175 mg (55 %**) 350 mg (110 %**)
Kupari 0,45 mg (50 %**) 0,9 mg (100 %**)
Mangaani 1,15 mg (39 %**) 2,3 mg (78 %**)
C-vitamiini 37,5 mg (50 %**) 75 mg (100 %**)

Lähde: Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014. Valtion ravitsemusneuvottelukunta.
** Osuus päivittäisestä tarpeesta. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Tuotetiedot

Calcifit Active ei sisällä gluteenia, munaa, kalaa, pähkinöitä, soijaa, maitoa, laktoosia, seesamia, suolaa, sokeria, hiivaa, säilöntä- tai makuaineita. Tuote ei sisällä mitään eläinperäisiä aineita, joten se sopii myös vegetaristeille ja vegaaneille.

Ainesosat: Kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, C-vitamiini (askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaineet (silikonidioksidi, magnesiumstearaatti, steariinihappo), kupari (kuparisulfaatti, vedetön), mangaani (mangaanisulfaattimonohydraatti), kiillotusaineet (hypromelloosi, talkki) ja väriaine (titaanidioksidi).

Ravintosisältö (1 tabletti)

Energiaa 1,0 kcal (4.2 kJ)
Rasvaa < 0,01 g
josta
Tyydyttyneitä < 0,01 g
Hiilihydraatteja 0,12 g
josta
Sokeria < 0,01 g
Polyoleja 0 g
Tärkkelystä 0 g
Kuitua 0,14 g
Proteiinia 0 g
Suolaa < 0,01 g

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Artikkelit

Laura Lepistön vinkit kehonhuoltoon ja hyvinvointiinLue lisää >

 

Miten magnesium ja kalsium vaikuttavat hyvinvointiin ja treenituloksiin?Lue lisää >